- Thank you received: 0
MIT campus
- Ha pedig minden apró képesség is megmutatkozik az aurában te pedig ezek többségének jeleir?l már olvastál, akkor el tudod mondani, ha mondjuk kevesebb alvással számoljak, vagy több dologra tudok odafigyelni. Ilyesmi. Hiszen ezzel számolva tudok igazán hatékony lenni. Sejtem milyen jelleg? dolgokról lehet szó, de biztosra nem tudhatom sem ezek pontos hatását, sem azok mértékét. Te viszont szerintem ezt meg tudod mondani. És mindketten tudjuk, hogy az ember a saját határait két esetben ismerheti ki. Ha rendszeresen feszegeti azokat, és ha megmondják neki hol vannak ezek. Bár a határok feszegetése így vagy úgy de nem rossz megoldás, de mégis meg merném jegyezni mivel is jár ez. Sokszor halljuk amit lehet Otto is képes is eltolni. de aki feszegeti a határait, sok dologgal foglalkozik, de keveset tud ebb?l komolyan is venni, az szükségszer?en pofára is esik olykor, de tanul bel?le. Ha én is hirtelen igyekeznék mindent kipróbálni, és kevésre figyelnék oda, kevés dolog veszélyeit mérném fel el?re, én is így járnék, de ezt nem engedhetem meg magamnak.
- Azt hiszem ezt meg tudod érteni, és talán azt is miért a te auraolvasásodban bízom. Mert szerintem te könnyen észreveszed a jeleket, tudod értékelni is ?ket.
~~~~~
- Tudod könny? azt mondani, milyen nyomot hagy az er?szakos halál. De szerintem ez egy kicsit összetettebb. Más nyomot hagy egy gyilkos, és más egy védelmez?, aki ha kell a rábízottak védelme érdekében, ha szükséges öl. Ha kimész az érintetlen erd?be, ahol nincs semmi rossz háttérzaj, a ragadozók ölnek és esznek. De nem hiszem el, hogy a természetes viselkedés miatt az egész bolygó tele lenne háttérzajjal, mert az er?szakos halál minden szinten ott van. A baktériumoktól az értelmes lényekig.
- A háttérzajt sokszor a konfliktus, a gy?lölet, a gyilkolás szándéka hajtja. Érzelem, akarat, és az azt megtestesít? cselekedet ami akkor is komoly érzelmi töltéssel rendelkezik az asztrális síkon, amikor megtörténik. És ez az érzelmi kisugárzás az ami sokszor nyomot hagy. Az érzelem, az akarat, és a tett egysége ehhez elég. Szerinted ugyanilyen nyomot hagy az, amikor egy ragadozó a természetéhez híven védi meg a fogadott családját? Minden gy?lölet nélkül, csak a védelmezés szándékával? És bizony az emberek bebörtönzése is háttérzajt hagy maga mögött. És a régi események is. Boston, Salem... A boszorkányperek. Chicago? Szesztilalom idejének maffiája. Soroljam még azokat a dolgokat amik felmerülnek, és ahova vezettek. De egyik esetben sem csak a gyilkosság, a halál az amit érzünk, hanem [i:24qn6gs1]gy?lölet, a félelem, a kirekesztés.[/i:24qn6gs1]
- Szerintem Anna is tör?dne veled, ha te is gondoskodnál róla, és vigyáznál rá, és elfogadod, akkor hiába harcias a leányzó az asztrálban barátság lesz. Persze szellem. Persze mint ilyen ragadozókhoz köt?dik, de ha megismered akkor kiderül, hogy remek barát.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
~~~
-"Igen az számít persze, hogy milyen gyilkosság, a halál viszont akkor is szörny?. Anna meg szellem, tehát sokkal tisztább formában képvisel valami olyasmit amit?l én tartok, vagy amit én nem támogatok. Itt a tartok az helyesebb. Mint minden ilyen formára, rá is jellemz? a titokzatosság, az hogy megvan a saját programja, céljai, stb. Nem tudom, hogy ezek mik és egyébként is engem nem ilyenek miatt hívtatok ide, hanem azért,hogy dolgozzak. Olyasmi sehol nincs a szerz?désemben, hogy amit?l eddig féltem, tartoztam, irtóztam, vagy amit utáltam azzal azonnal barátságot kell kössek, de az sincs benne, hogy innent?l Anna foglalkoztat és az egész ház az ? szolgálatában áll. Ha ilyen lett volna, akkor egyszer?en nem jövök. Ha viszont majd valamikor valahogyan megszokom vagy netán valamilyen csoda folytán oda is eljutok, hogy megismerem, lehet róla szó, addig viszont nem fogom er?ltetni a dolgot. Ez áll Annára is, de az egész zsoldoscsapatra és a katonaságra is. A szerz?désben szerepl? dolgokat viszont ennek ellenére teljesíteni fogom. Nem éhen halni jöttem ide hanem dolgozni. "
Csapat riadó!
~~~~
- Én nem tudom. Anna miatt biztos nem lesz háttérzaj.
Ekkor kapcsolódik be Anna is a beszélgetésbe, persze csak mátrixon keresztül.
- Hallom ám lányok, hallom ám. Azt tudod Amy, hogy pár dologban butaságot beszélsz? A tápláléklánc, a ragadozó nem csinál háttérzajt. A házimacska sem, de annak a felébredt értelmes változata sem, amikor megeszi a felébredt intelligens egeret. A ragadozó és a gyilkos alapvet?en két nagyon különböz? dolog. Amikor felismerte az UCAS, hogy a rovarszellemekkel a háttérzaj miatt nem lehet mit csinálni, a mágiafaló baktérium sem lesz amúgy mindenhol megoldás, hamar rájöttek: természetes ellenséget kell keresni számukra. És hamar rájöttek, hogy akad ilyen. Pl. keleten a Sáskához köt?d? adeptusok, a velük szövetségben álló szellemek. Tudod egyszer sem volt abból baj, hogy ezek a szellemek háttérzajt csináltak volna. Akkor sem, ha 200-300 csótányt, vagy darazsat, vagy 1000 hangyát ettek reggelire. Ha éppen téged védtek meg, akkor te reggel semmi sem éreztél abból a sok er?szakos halálból, hogy ?k táplálkoztak és még meg is védtek téged. Er?vel és er?szakkal.
- A másik fontos dolog, hogy nem vagyunk hülyék. Aki nem szeret a zsákmány után futkosni, ahogy sem a Macska, sem a Sáska sem szeret, az nem akarja sosem megrémíteni sem a zsákmányt, sem az ellenfelet. Ha választhat olyan megoldás között ami csinál háttérzajt, és olyan közül ami biztosan nem, akkor az utóbbit választja. Pech. Na jó, a "de aranyos cica" szint? érzelmeknek marad nyoma, olyat szabad okozni, ha egy ragadozó és az ember már családtagok.
- A harmadik: A fekete jég lehet halálos, nem halálos, pszichotropikus, ez utóbbi lehet végleges vagy id?leges hatású. Ha pediv alaki hirtelen el akarja mondani nekem mégis mi a fenét akart csinálni a tiltott területen, az az esetek többségében, ha 2 hétig tart kb, nem okoz sem halált, sem háttérzajt. Ha pedig mégis mert az illet? megérdemli akkor sem ott. Amit a homofób üzenetekkel rongálók egy része kap az már okoz háttérzajt, mert az is ideiglenes pszichotropikus fekete jég, csak attól az Ízisz féle orgiákat is kipróbálják, vagy azok kanbulis megfelel?jét. De te már tapasztaltad milyen háttérzajt hagy egy ilyen buli és amikor megcsináltad nem volt vele bajod. Vagy tévedek?
- Ha meg én lennék a f?nök és nem Ginger vagy Aika, több pénzt, és több high-tech kütyüt kapnál. Ha érdekel a droneokról is beszámolok.
- Anna, muszáj neked hallgatózni? - Teszi fel a kérdést Gina némi felháborodással a hangjában.
- Nézd, ha beindítottad az összes épület nyomtatót, a rendszer riadóztat, hogy valami nem teljesen a tervek szerint alakult, akkor azt hiszem természetes, hogy körbenézek ahol a galiba forrása van, és hogy éppen rólam beszéltek, amit ugye nem lehet nem meghallani, hamár itt vagyok.
- De akkor ezek szerint mégsem fekete jéggel tetted tele a rendszert?
- De, id?leges hatásra programozott pszichotropikus fekete jéggel. Azaz egy ideig kicsit irányítja a behatolót. Így ha valaki csak hülyeségb?l csinál illegálisat, akkor jobb esetben csak látom és nem indul el a jég, rosszabb esetben hirtelen késztetést éreznél, hogy mindazt amit csináltál elmond nekem. Namost, téged legfeljebb letollak, de azt sem szívesen, mert ugye most az a fontos, hogy Aikának jó legyen. Az illegális behatolók egy részét jobban letolom. Esetleg le is csukjuk. Ha már Aika csapatát tudom most terelgetni, akkor ez jó lehet?ség, de fel tudom dobni ?ket a Lone Starnál is. Tegyük fel aki be akart oda törni az csótány... Igen, igen, ?ket is lehet kondicionálni, ha már megnyitották az elméjüket, lelkület a gép felé. Szóval akkor házhoz jön a vacsora. Egyik-másik bunkóbb példány a grafitis állatfajból pedig legfeljebb értékes tapasztalatokkal lesz gazdagabb, minden hosszútávú közvetlen hatás nélkül. Mert persze az élmény azért hathat. Sérülést sem okoz amúgy. Maximum akkor, ha a kísérletez? kedv? behatoló rossz helyen kezd toborzásba. Mert ugye aki behatoláshoz mondjuk a Boston Pride Urban Brawl Team sztárját akarja mindenféle behatolásokra rábeszélni, az olyan egyedi és izgató élményt kap, hogy még a ZHk alatt sem fog tudni nyugton ülni a hátsó felén. És akkor elgondolkodhatnak majd azon, hogy akkor is jó ötlet-e valami "igazán durvára" készülni, ha a végén inkább ?k szembesülnek a nevezett kvalitásokkal. Na mindegy. Legfeljebb átmennek a Harvardra kutatni a fehérjedús étrend és a torokfájás kapcsolatát.
- Szóval lányok ezek legalább annyira veszélyesek mint az ottfelejtett jár?r drone példányok. Tudom, láttad mekkora l?szerrel etettem ?ket. Azt is megnézted mi van bennük? Segítek. Némi speckó tárológélbe ágyazott nanite paszta. Orvosi nanite. Olyan ami kiürül hamar, egy mágusban sem tesz kárt, ha nem arra programozzák. Kísérleti darabok, így viszonylag összetettebb a programjuk. A második szépen kiüti az embert. Na mire lehet használni egy nanite massza által összerakott kis rendszert. Segítek. Hamar kiürül, és nem akarom ?ket belülr?l összekaszabolni. Még a homloklebeny megpiszkálása sem jut eszembe. Annál inkább az, hogy ezek a jószágok összedolgozva sok meglepetésre lehetnek képesek. Hogy mivé állnak össze alig pár percnyi m?ködésük alatt? Hogyan lesznek speckó kompozit gyógyszerek. Hát amit adatjackkel meg kóddal el lehet érni, azt a nanotechnológiával is. Innent?l pedig érdekes kérdés a már korábban említett érdekes élmények és fájdalmak valamint a beszivárgó nanopaszta kapcsolata.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
~~~
-"Hát, nem tudom. Ezt olyan kimondani, mint azt, hogy neked nincs gravitációs mez?d, pedig mindennek van, aminek tömege van, csak a tiéd torziós ingával lehet megmérni, ne azzal, hogy elengedek egy tárgyat a közeledben és megnézem milyen gyorsan esik feléd. Egy súlytalansági kamrában vagy mondjuk ha épp szabadon esel, akkor nem érzed, hogy mekkora a gravitáció, de attól még van. Erre is vannak technikák, hogy elmaszkolja valaki a jelenlétét, hogy ne látsszon, hogy milyen nyomot hagy, viszont attól még kelt érzéseket. Bármilyen is az a halál, kelt valamilyen érzelmeket és ver valamekkora visszhangot, csak épp nem olyat, ami téged zavarna. Azt viszont nekem kell elfogadnom, hogy a halál az élettel természetesen vele jár. Az más kérdés, hogy hiba miatt került az él? anyagba annak a halál, az entrópia felé való törekvése. Az is más kérdés, hogy ha nem volna benne, akkor igencsak nehéz lett volna olyanoknak megtörténnie, mint az evolúció, viszont a halál egyéni szinten akkor is érzelmekkel jár és ezeket nem föltétlen kell szeressem ilyen kombinációban. F?leg úgy nem, hogy ha a perverzebb kórboncnokok is csatoltak hozzá valamit. Viszont panaszkodni nem fogok. Egyszer?en meglepett, hogy nem tisztította meg a helyet senki. Tudom, hogy ideiglenes, de ha elég sokáig tartja fönn az ember akkor egy id? után kisimulnak azok a dolgok, amiket ez itt hagyott."
-"Nem fogok hozzányúlni a fekete jegekhez, s?t, ahhoz a rendszerhez sem. Véleményem viszont van. Annak a lehet?ségét nem szoktam egy tollvonással megszüntetni. Viszont így legalább már látom, hogy kit és mit is képvisel a ház. Maradjunk annyiban, hogy csendben fogok maradni, ha ez így megfelel." válaszol Amy amikor Anna közbeszól. Láthatóan nem örül annak hogy hallgatóznak. Valószín?leg er?sen paranoiás is és most ijedt el egy életre ett?l a rendszert?l. Ezután a megfigyelés után egyszer?en kicsatlakozik.
Csapat riadó!
- De szerintem nektek is ki kellene mozdulnod a feleségeddel, minimális társasági élet nem árt. Persze nem mondom azt, hogy mindenképpen a házunk tervezett buliján tombolj a diákok között, de persze ott is szeretettel várunk. Szóval, ha ráérsz és van kedved gyere el. Akár csak bulizni jössz, akár csak a tudományos érdekl?dés szintjén. Szerintem DeeDee barátn?mék, ha már elhívtam ?ket, megoldják a zenét, de punk nótát nem játszottunk. Lényeg a lényeg, kicsit olyasmi nyomozgatós, játékos, félig buli, félig bált szerveznénk amilyen Agatha Christie m?veiben megannyi Angol nemesi birtokon el?fordultak, hogy aztán a történelem egyik leghíresebb kitalált detektívje, Hercule Poirot, minden nyilvánvaló hiba ellenére villámgyorsan megoldja az ügyet.
- Gina pedig akire a buli szervezését bíztam az egyik legjobb pszichados. Persze ? is kutat munka közben alapvet?en vagy 4 kutatási területet is megjelölne szerintem. Ezek közül egyik sem ígér Nobel díjat persze, de ismerem az ? hozzáállását. Ha több potenciális Nobel díjas van egy környezetben, de tudja, hogy a Nobel díjat adományozó bizottságot a jelöltek hírneve, személyes szempontok és hasonlók is befolyásolják, akkor ?t nyilván az érdekli, hogy egy tudós az irányított média megjelenés, a kommunikáció és a pszichológiai hadviselés módszereivel hogyan tudja befolyásolni a Nobel díj elérésének az esélyét. Azaz itt pár kutatás biztosan érdekes. Mint az is, hogy a hangolható kapukat hogyan lehet a pszicholgóiai hadviselés segítségével hangolni, ebb?l hogyan lehet stratégiai és taktikai el?ny. A Toxikusok terelgetése a pszichológiai hadviselés módszereivel, úgymond a veszélyforrások irányítása. És persze szerintem Annához hasonlóan bizony ? is "meg akarna engem védeni".
- Anna pedig, ha nem velem van elfoglalva, akkor van egy érdekes kutatási területe neki is. A kiberverrel a f? baj ahogy a szervezet megköti. ? felmérte azt, hogy a szervezeten belül alkalmazható nanotechnolgóia egy része viszont nem igényel ilyen megkötést, és az ideiglenesen a szervezetben lév? eszközök pótolhatják a tródahálókat... De éppen egy indukciós adatjack hatékonyságát is talán el lehet érni pár éven belül. Az ilyen egyszer használatos megoldások pedig hatalmas piacot jelentenének, hiszen minden sámán és mágus számára elérhet?vé tennék a mátrixot. De ett?l is elvonja az, hogy engem akar biztonságban tudni. Pedig az ? kutatása is érdekes. F?leg akkor, ha tudod mi a másik érdekes kérdéskör amit meg akarna vizsgálni. A "gépben lakozó szellem" ötlete alapján kíváncsi lenne rá, hogy a mátrix mint virtuális tér mennyire tud a nyers kódtól függetlenül is m?köd? metasíkká válni, és a mátrix mint akár eszközfüggetlen metasík koncepciója mennyire függ össze a hiperrealisztikus virtuális terek koncepciójával.
~~~~~
Ha Amy kicsatlakozik akkor marad a mikrofon és a hangszóró.
- Nem azt mondom, nincs ennek nyoma. Azt mondom, hogy [i:3tcab01i]azért[/i:3tcab01i] nincs nyoma, mert a [i:3tcab01i]rendkívüli[/i:3tcab01i] dolgokat észre fogod venni. De [i:3tcab01i]ami egészen mindennapos, annak mindenhol egyforma a nyoma.[/i:3tcab01i] Azaz egy id? után nem a háttérzaj lesz ez a nyom, hanem magának az asztrális síknak a természetes állapota, a lényege. Mert az életb?l és ebb?l a ciklikusságból táplálkozik. Gondold végig mindazt amit mondtam. A ház megtisztítása jó ötlet, de mindannyian nagyon elfoglaltak vagyunk. Ezért is kellett jég. De ha belegondolsz, akkor a jég összesen annyit csinál, hogy az átlag elkövet?t elirányítja hozzám. Mi történne, ha te tévedésb?l triggereled a jeget? Elmondanád, utána megkérdeznélek az utolsó bulidról, talán megnéznénk a men? szintetizátorokat. S?t, még arról is beszélnénk, hogy ha a smartlink procik egy részén a kód szintik, vagy éppen kamerák kezelésére is fel van készítve, akkor melyikhez van olyan béta firmware amivel több trükköt tudsz megcsinálni a szintin. Aika beültetése amúgy tudja ezt. Érdekes ötlet lehet szimultán megoldani a hagyományos billenty?k használatát, és a digitális vezérlést. Szóval még talán lenne közös téma is. Ha más nem, hát a reális illúziók.
- Ha egy rendszert én építek fel, abban gyakran klasszikus jég sem kell. Ugyanis a hiperrealisztikus virtuális terek kérdésével sokat foglalkozunk. Ennél meg a sok kezd? dekás sápítozik, hogy így UV úgy UV. Ja, csak ha van egy hiper életh? 19. századi bankod, akkor még mindig te döntöd el, hogy az illúziónak hány katona, milyen békebíró, és milyen más apróságok a részei. De ha megnézed akkor a Defense in Depth itt sem a jég hátán jég koncepció mentén van felépítve. Ha már jég kell, akkor ott már nem csak apró tévedésr?l van szó, hanem komoly dologról. Ilyenkor viszont nem fogom hagyni kiismerni a jeget, de nincs is kedvem egy kísérletez? diákot füstölg? fejjel, hullazsákban nézegetni. Szóval legyen hatásos ahogy illik hozzám, tényleg egyetlen csapás oldja meg a dolgot, de azért nem fogok ölni.
- A kórboncnokos háttérzaj nekem sem tetszik. Aikának sem tetszik. És tudom, nagyon jól tudom, hogy nem jó az ottani rossz háttérzaj. Ezért is jó megtisztítani is amit lehet, vigyázni egymásra, kíméletesnek lenni, és ilyen háttérzajt hagyni. Nézd Amy, nekem nincs ott dolgom, de pontosan tudom, hogy amit csinálsz abban te vagy az egyik legjobb. Aika az ilyeneket keresi. És az a cél, hogy tudj érvényesülni. Ha kell ebben segítek. A rendszert?l nem kell félni. Viszont nyilvános, és a nyomtatásra oda figyelek. Azért, mert tervben lehet az, hogy szerzek a ház b?vítése után valami mátrix hostot is, de meg ne mondd Aikának...
Anna pontosan jól tudja, hogy valós érzelmek által formált háttérzajt a való életben csak lassan lehet kelteni, de egy jól felépített mátrix host, pár más szimuláció, sok apróság segít a kórboncnokok nyomát lecserélni a legjobbak testvérisége irányra ami akár Amynek is jó lehet, és a ház védm?veinek a részét képezheti. Ehhez pedig nem árt majd a vas... A kérdés az, hogy honnan és hogyan szerzi meg.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Egyebek
-
Versenyek
-
Karaktert Alkotunk - Verseny
- Első forduló - Gorviki szépség - Koncepció - Július 22 hétfő
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?